Terrasoverkappingen voor meer en langer comfort

  • Eigen productie in België
  • Hoogwaardige aluminium profielen in RAL-kleur naar keuze
  • 10 jaar garantie
  • Plaatsing door ons montageteam of verkrijgbaar als zelfbouwpakket
  • Polycarbonaat of hittewerend glas

Kwaliteitsvolle terrasoverkappingen op maat en voor ieders budget

Met een terrasoverkapping van ES SYSTEMS duurt de zomer langer. Zelfs bij regen of wind geniet jij in alle rust en comfort van je terras en tuin. Een tuinfeest met vrienden of een romantische tête-à-tête, niets zal de gezelligheid verstoren. De hoogwaardige aluminium profielen met ingebouwde waterafvoer laten een overspanning toe tot wel zeven meter. Plaats genoeg dus voor een groot gezelschap!

Aluminium terrasoverkapping op maat

ES SYSTEMS produceert jouw terrasoverkapping op maat in de eigen productiehal. Belgische makelij met 10 jaar garantie, zo ben je zeker van absolute topkwaliteit. De robuuste aluminium profielen zijn verkrijgbaar in twee versies en twee hedendaagse kleuren. Wil je een terrasoverkapping in een andere kleur die perfect matcht bij je buitenomgeving? Kies dan simpelweg een RAL-kleur naar keuze.

Ook de afdekking van je terrasoverkapping bepaal je helemaal zelf. Een polycarbonaat plaat, helder of opaal, biedt je bescherming tegen zon, weer en wind en is bovendien onverwoestbaar. Met hittebestendig, gelaagd glas geniet je dan weer van een optimale lichttransmissie en een luxueuze uitstraling.